Когато става въпрос за вашите очи, се отнасяйте към тях с вниманието, което заслужават. Ако имате проблем с главата, ще отидете на невролог, проблем с краката при подиатър, а със зъби - на зъболекар. Очите ви заслужават същата експертиза като всяка друга важна част от тялото ви. Така че, когато имате проблем с очите, отидете на очен лекар. Въпросът, който може би си задавате днес, е „Действат ли наистина очилата GUNNAR?“ Както в случая с решенията за останалите части на тялото ви, ще искате да знаете за препоръчаните от лекаря очила със синя светлина. Така че, вместо да отговорим на вашите въпроси сами, ние попитахме д-р Мики Лин Зилницки. Д-р Зилницки е успешен оптометрист, който редовно се занимава с пациенти, оплакващи се от дигитална умора на очите и проблеми със съня. Вижте какво има да каже по-долу!

Видеото можете да видите тук

Нека разбием нещата още малко. В това видео д -р Зилницки посочи два основни проблема, за които тя препоръчва GUNNAR: Дигитална умора на очите и безпокойство или проблеми със съня.

Дигитална умора на очите

 

Дигиталната умора на очите (DES) идва от прекомерното излагане на цифрови екрани. Както посочи д -р Зилницки, сухите очи, болката в очите и главоболието са трите основни симптома. Гледането на екраните ден след ден непрекъснато причинява тези проблеми. Синята светлина, която излъчват нашите екрани, както показват изследванията, уврежда очите ни по повече от един начин. В допълнение към това, незабележимото трептене на екрана кара очите ви постоянно да се префокусират. Този порочен кръг от синя светлина и трептене причинява DES. Как GUNNAR решава тези проблеми? Отново д -р Зилницки удари пирона по главата: Нашата патентована технология за лещи. Нашите лещи са проектирани да намалят отблясъците, да блокират синята светлина и да подобрят способността ви да използвате по -дълго вашите устройства по -удобно.

 

Синя светлина и сън

Връзката между синята светлина и съня има дълга история. Преди хората да са имали електричество, преди дори да са имали огън, слънцето е диктувало нашия график за сън. Зависехме от изгрева на слънцето, за да ни каже кога да се събудим, и залеза, за да ни каже кога да спим. Бързо превъртаме лентата към днешния ден и слънцето вече не играе непременно тази роля. За наше съжаление, в нас остава следа от тези стари естествени цикли. Нарича се циркаден ритъм.

 

И докато слънцето вече не контролира напълно нашия цикъл на сън, светлината все още влияе силно върху него. Очите и мозъкът ви са настроени към различни цветове на светлината. Синята светлина означава, че е време да се събудите. Случва се, както бе споменато по -горе, цифровите устройства да работят на LED светлини, всички от които имат голямо количество синя светлина. Освен това по -голямата част от нашето вътрешно осветление се е превърнало и в LED. Резултатът? Лош сън, когато използвате технологии преди лягане. Ако срещнете този проблем, GUNNAR също ви предпазва. Нашата патентована технология за лещи филтрира възможно най-много от синята светлина. С 4 различни нива на защита от синя светлина, ние ви покриваме каквито и да са вашите нужди. Ако се притеснявате за съня си, не забравяйте, че лекар препоръчва очила със защита от синя светлина, по -специално GUNNAR.

Вслушайте се в думите на д -р Зилницки за това, можете да се доверите, че очилата GUNNAR ще направят това, за което са предназначени! Елате и изберете вашето ниво на защита днес.